Okt 16 Biden presset om sønnens Ukraina-rolle: – La oss heller fokusere på...
Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag.
Okt 16 Miranda Kerr og mannen Evan Spiegel ble foreldre for andre gang
Superparet bekrefter familieforøkelsen, og røper samtidig barnets navn. – Vi er overlykkelige, sier de i en uttalelse.
Okt 16 Demonstrasjonene i Barcelona: – Vi skal fortsette hver dag
BARCELONA (VG) Katalanere er forbannet. De ønsker selvstendighet, og vet at de ikke får det. Men de er rasende på Madrid-regjeringens behandling av katalanere, vanlige folk og regionens politikere.
Okt 15 «Drillo» mener Jarstein-utkastet var en tabbe: – Tar den på vår kappe
BUCURESTI (VG) (Romania – Norge 1–1) Egil «Drillo» Olsen mener Rune Almenning Jarsteins (35) involvering før Romanias ledermål var en tabbe. Det er Joshua King (27) helt uenig i.
Okt 15 Håtveit om KRIK: – Skurrer å ha samboere som ledere
Den tidligere skistjernen og «Mesternes mester»-deltager Andreas Håtveit (33) mener at samboere – homofile eller heterofile – ikke kan være ledere på leirer og andre arrangement i regi av Kristen Idrettskontakt.
Okt 15 Klart for avgjørende debatt: Warren er på vei opp
12 demokrater kjemper om å bli Donald Trumps motkandidat i 2020. Joe Biden har ledelsen, men Elizabeth Warren rykker fremover.
Okt 15 Nå er Norges beste EM-håp Nations League i mars
BUCURESTI/OSLO (VG) Håpet om å bli topp to og kvalifisere seg til EM-sluttspillet er bortimot borte for Norge. Men i slutten av mars kan Lars Lagerbäcks menn likevel skaffe seg EM-billett.
Okt 15 Kilder til VG: Slik jobbes det for Rotevatn som ny Venstre-leder
Sveinung Rotevatn vil selv ikke svare på om han er lederkandidat i Venstre. Samtidig jobber støttespillerne hans i kulissene for å posisjonere ham til ledervervet.
Okt 15 Familie som «ventet på dommedag» funnet på gård etter ni år: – Aldr...
En familie på seks ble funnet på en isolert gård i provinsen Drenthe i Nederland, mens de ifølge lokale medier skal ha ventet på dommedag.
Okt 15 Tabbene felte Norge – igjen
(Romania-Norge 1–1) Et utkast fra Rune Almenning Jarstein til Joshua King, som ikke fulgte med da han skulle motta ballen – og noen sekunder senere lå ballen i mål. Norges EM-skjebne var i realiteten avgjort.
Okt 15 Lagerbäck tror kvalikhåpet er ute: – Antar at det er kjørt
BUCURESTI (VG) (Romania-Norge 1–1, Sverige-Spania 1–1) Norges mulighet til å gå videre fra den ordinære EM-kvalifiseringen ser ut til å være spolert.
Okt 15 Folkebørsen: Sørloth reddet uavgjort mot Romania
BUCURESTI (VG) (Romania - Norge 1–1) Norge klarte ikke gjenskape den gode prestasjonen mot Spania i Romania. Slik vurderte VG Norges prestasjon i Bucuresti.
Okt 15 Sverige-seier røk på overtid: – Brutalt tungt
(Sverige – Spania 1–1) Sverige var på vei mot en stor triumf, men innbytter Rodrigo sendte Spania til EM og ødela festkvelden for svenskene på overtid.
Okt 15 Feil om drap i ny bok: – Sjokk å se at jeg var skutt under krigen
Ole Peder Sæther åpnet det nye storverket om krigen, spent på om henrettelsene i Ringsaker var omtalt: – Det var litt av et sjokk å lese at jeg selv var blitt skutt i aprildagene 1940, sier 79-åringen.
Okt 15 Skotsk brexit-minister til VG: – Vi er klare for å løsrive oss
EDINBURGH (VG) Statsminister Boris Johnson må snart kjempe på to fronter. I sør er han i beintøffe forhandlinger med EU, og snart må han håndtere et gryende opprør i nord: Skottland er klare for å løsrive seg.
Okt 15 Christine Koht med ny oppdatering: – Jeg får helt sjokk når jeg ser...
Den kjente komikeren skriver at hun føler seg annerledes på innsiden enn på utsiden. Samtidig hyller hun norsk helsevesen.
Okt 15 Karl Ove Knausgårds tale
Karl Ove Knausgård gjorde en sjelden opptreden på bokmessen i Frankfurt. Her er hans tale, som VG har fått tilgang til å gjengi.
Okt 15 Tysk alvor på norsk fest
FRANKFURT (VG) Nordmennene ville feste, men tyskerne ville først snakke alvor. Åpningen av bokmessen i Frankfurt satte fingeren på det store spriket mellom klassisk tysk idealisme og hektisk norsk selvfeiring.
Okt 15 U21-landslaget rakk én trening i ny formasjon – ble utspilt av Nede...
DRAMMEN (VG) (Norge U21 – Nederland U21 0-4) I ny formasjon løp og løp de norske spillerne – uten å få tak i ballen. Ikke før Nederland hadde scoret tre ganger.
Okt 15 Spania-ekspert om Catalonia-bråket: - Folk er dritt lei
BARECELONA (VG) Separatist-forkjemperne i Catalonia lover å fortsette den høylytte kampen for selvstendighet for regionen. Norske eksperter har liten tro på prosessen.
Okt 15 Miljøbevisst liten prins
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har som rutine at de plukker og plast og annet søppel når de er på skogstur med barna. Noe som lille prins Oscar (3) har fått med seg.
Okt 15 Christina Aguilera om «en bransje full av ulver»: – De snakket om b...
Christina Aguilera (38) ser tilbake på karrierestarten og skulle ønske hun kunne fortalt seg selv at ikke alle menn er like.
Okt 15 Unge Venstre vil ha Sveinung Rotevatn som leder, ikke Abid Raja
Ungdomspartiet vil kaste Trine Skei Grande, og foreslår Sveinung Rotevatn som ny Venstre-leder.
Okt 15 Trumps advokat innrømmer millionbetaling
Donald Trumps personlige advokat sier han fikk 4,5 millioner kroner for arbeid han gjorde for en av forretningsmennene som er sentrale i Ukraina-saken.
Okt 15 Sander Sagosen mister landskamper: – Kjipt
Sander Sagosens (24) lyskeskade er fortsatt ikke leget. Dermed mister nøkkelspilleren Norges viktige EM-oppkjøringskamper mot Spania, og Danmark eller Frankrike i neste uke.
Okt 15 Skjerper dekk-kravene til vogntog på norske veier
Fra november 2020 skal det koste mer å kjøre med dårlige vinterdekk.
Okt 15 En helt absurd kandidat
Om noen dager vil FNs medlemsland velge nye medlemmer til FNs Menneskerettighetsråd (UNHRC). Tro det eller ei: Nicolas Maduros venezuelanske regime er kandidat.
Okt 15 Syv menn siktet for grov voldtekt av 20 år gammel kvinne
Ifølge politiet er det ingen relasjon mellom fornærmede og de syv siktede.
Okt 15 Syria: – Assad kan gjøre fangeleirene permanente
Assads styrker har ennå ikke tatt over noen av de kurdiskstyrte leirene med IS-fanger. Blir det tilfelle, kan han gjøre dem permanente, sier Midtøsten-ekspert.
Okt 15 NFF-Graff: UEFA-unnskyldning til Norge etter rasismebråk
BUCURESTI (VG) Det norske landslaget frykter at spillere kan bli utsatt for rasisme i forbindelse med kampen mot Romania. Nå har Det europeiske fotballforbundet (UEFA) beklaget overfor Norge, opplyser NFF.
Okt 15 Ap-lederen: Avviser EØS-utredning
Jonas Gahr Støre varslet Fellesforbundets landsmøte tirsdag om at verken programkomiteen eller Ap-landsmøtet i 2021 vil utrede alternativer til EØS, slik deler av fagbevegelsen går inn for.
Okt 15 Aldri har flere lest VG - nesten 2,3 millioner digitale lesere
De nye tallene fra Mediebedriftenes landsforening er klare: Du er ikke alene om å lese VG.
Okt 15 Vi må snakke om i morgen
Det er en helt overveldende mangel på samlet innsats og investering for å forberede oss på et klimaforandret Norge, og verden. Det er faktisk helt krise.
Okt 15 Kaos på flyplassen i Barcelona: – En ny folkeavstemning er uunngåelig
En rekke flyginger fra flyplassen i Barcelona er kansellert og forsinkelsene er store. Det er ventet nye demonstrasjoner tirsdag.
Okt 15 Barnier: – Brexitavtale fortsatt mulig denne uken
En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg.
Okt 15 Camilla Herrem har tapt seks på rad: – Nå er det tungt
FORNEBU (VG) Camilla Herrem (32) har aldri opplevd en verre tapsrekke. Landslagets veterankant står sammen med Sola med null poeng etter de seks første serierundene. Nå skal hun sikre internasjonal standard med å trene skudd på en herrekeeper.
Okt 15 NIF-opprør i nord: – Det må gå an å bruke hodet
Bråket rundt fylkessammenslåinger har spredt seg til idretten: Norges idrettsforbund sier «nei» når lederen av Troms idrettskrets vil utsette en mulig sammenslåing med Finnmark.
Okt 15 Oslo skrev under på erklæring: Vil kutte kjøtt-spising for ansatte
Oslo har sammen med byer som Paris, Stockholm og København skrevet under på å skjære ned kjøttforbruket for ansatte.
Okt 15 NRK-sjef: «Exit»-avklaring før jul
NRK må vite mer om hvilke «Exit»-historier som nå kan fortelles, før de gir grønt lys for en ny sesong av suksess-serien.
Okt 15 Eks-homofil skal «hjelpe» folk vekk fra homofil praksis i Bergen
Tirsdag arrangeres et seminar ved NLA høgskolen i Sandviken der det blant annet skal forklares hvordan man kan forlate homoseksuell praksis og følelser.
Okt 14 Hovland klar for storturneringer: – Tror han trengte en pause
Viktor Hovland (22) ble passet godt på da han ble intervjuet under Europatour-turneringen i England for en måned siden. Det var ikke tilfeldig.
Okt 14 Maja Lunde: – Lett å skrive om sex
KØLN (VG) Maja Lunde (44) har nå solgt 2 millioner bøker og på verdens største bokmesse skal hun være hovedgjest på den største litterære happeningen sammen med stjerneforfattere som Margaret Atwood og Ken Follett.
Okt 14 Kaos på flyplassen i Barcelona - protester mot omstridt dom
Demonstranter skaper fullt kaos på flyplassen i Barcelona, i rasende protest mot domfellelsen av forkjempere for katalansk uavhengighet.
Okt 14 Kaos på flyplassen i Barcelona: Nordmenn hørte skudd
Demonstranter skaper fullt kaos på flyplassen i Barcelona, i rasende protest mot domfellelsen av forkjempere for katalansk uavhengighet.
Okt 14 Nordmenn på flyplassen i Barcelona: - Hørtes ut som skudd
Demonstranter skaper fullt kaos på flyplassen i Barcelona, i rasende protest mot domfellelsen av forkjempere for katalansk uavhengighet.
Okt 14 Mann i Arendal fyllekjørte med gressklipper
Politiet pågrep mandag kveld en mann i 60-årene som fyllekjørte med gressklipper på en offentlig vei på Rykene i Arendal.
Okt 14 Syriske regjeringsstyrker fremme i viktig by
Både syriske og tyrkiske styrker har varslet sitt offensiv mot den strategiske byen Manbij. Nå er syriske regjeringsstyrker fremme i byen, melder AFP.
Okt 14 Politiet om Lørenskog-forsvinningen: Mål om å løse saken i løpet av...
Øst politidistrikt mener de kan få svar på hva som skjedde med Anne-Elisabeth Hagen før året er omme. Nå venter de svar på sentrale undersøkelser.
Okt 14 Berges potensial MÅ utnyttes bedre
Allerede i sin første landskamp, 26. mars 2017, slapp Lars Lagerbäck til en gutt som akkurat hadde fylt 19 år. Den erfarne svensken var begeistret over modenheten til halvt svenske Sander Berge.
Okt 14 Anniken Jørgensen (23) skriver ny bok: – Skal ikke henge ut andre d...
COLOSSEUM (VG) Det ble bokbråk da influenseren ga ut sin første bok i fjor. Denne gangen skriver hun roman om angst.
Powered by Feed Informer