Des 8 Giæver/Mørland: Hei-hå, nå er det krig igjen
Det er drøyt to uker til jul, og julekrigen er allerede over for i år.
Des 8 Maren Lundbys nye gull-grep: – Trener som guttene
LILLEHAMMER (VG) Maren Lundby (25) hoppet til ny seier i verdenscupen. Og de som skal slå hoppdronningen i vinter må trolig finne på noe veldig smart. Selv har hun funnet oppskriften på ny suksess hos sine mannlige kolleger på landslaget.
Des 8 Haugesund-spiller raste etter straffesituasjonen som avgjorde cupfi...
ULLEVAAL (VG) (Haugesund – Viking 0–1) Haugesunds Mikkel Desler (24) lagde straffen som avgjorde cupfinalen. Etter kampen hevder han at Zlatko Tripic (27) selv innrømmet at det ikke var straffe.
Des 8 Sølv til Bjerkeli Grøvdal i EM i terrengløp
Karoline Bjerkeli Grøvdal (29) tok sølv under EM i terrengløp, etter fire bronsemedaljer på rad.
Des 8 Over 1500 møtte opp på minnemarkering i Tromsø
Søndag ettermiddag møtte over 1.500 personer opp til en minnemarkering etter at en mor og hennes tre døtre ble funnet livløse i sjøen i Tromsø, ifølge NRK.
Des 8 Ravende fulle «Farmen»-deltagere skapte opprør på gården: – Jeg var...
Én av høstens «Farmen»-finalister følte seg så ufint behandlet at han/hun ikke ville sove alene natten før den store finaleinnspillingen. – Noen valgte å drikke bak ryggen på produksjonen, bekrefter TV 2.
Des 8 Babcock om ambulansefly-krisen: – Vi beklager
Babcock forklarer at det har oppstått betydelig større utfordringer enn de kunne forutse. De vet ikke når flyene vil være i luften igjen.
Des 8 Filip Ingebrigtsen sjanseløs i EM: Tønseth imponerte mot løpseliten
Filip Ingebrigtsen var sjanseløs da teten rykket fra start under EM i terrengløp. Samtidig imponerte langrennsløper Didrik Tønseth bak Ingebrigtsen.
Des 8 FIS-sjef om norsk publikumsflukt: – Respektløst mot Riiber
LILLEHAMMER (VG) Da Jarl Magnus Riiber (22) gikk inn til sin femte seier på rad i verdenscupen hadde publikum forlatt stadion på Lillehammer. FIS-sjef for kombinert, Lasse Ottesen, kaller det respektløst.
Des 8 Folkebørsen: Reiste seg etter startsjokk
KUMAMOTO (VG) (Norge-Danmark 22–19) Håndballjentene var i kjempetrøbbel, fikk seg neon tunge slag, men løftet seg mesterlig og vant en ny slitekamp av dimensjoner
Des 8 Camilla Herrem om snuoperasjonen: - Jeg følte meg to meter høy
KUMAMOTO/OSLO (VG) (Norge-Danmark 22–19) Det så mørkt ut da Norge åpnet forferdelig, men etter en utrolig snuoperasjon har Norge fremdeles alt i egne hender.
Des 8 Opprørt Kjersti Toppe krever full gransking av ambulansefly-krisen
Sps helsepolitiske talsperson Kjersti Toppe mener håndteringen av ambulanseflysituasjonen er katastrofal og krever full opprydning.
Des 8 Krogh stikker til høyden med damene etter stafetten: - Ikke det ver...
LILLEHAMMER/OSLO (VG) Sergej Ustjugov og Andrej Melnisjenko lekte med de norske lagene da herrestafetten ble avgjort på Lillehammer. Finn-Hågen Krogh gikk Norge 1 inn til 3.-plass.
Des 8 Jason Aldean tilbake på scenen i Las Vegas etter massakren
Countrystjernen sto på scenen under massedrapene i spillebyen i 2017. Denne uken var 42-åringen tilbake.
Des 8 Uvær og glatte veier skaper utfordringer i trafikken i Sør-Norge
Uvær med kraftig snøfokk fører til flere stengte veier og fjelloverganger i Sør-Norge søndag. Det meldes også om flere trafikkulykker.
Des 8 Kabotasje, sosial dumping og tafatte politikarar
Våre folkevalde bør opne augene og sjå kva som skjer med yrket mitt.
Des 8 Johaug svarer Alsgaard etter monsteretappen: – Nei, for noe fjås
LILLEHAMMER/OSLO (VG) Thomas Alsgaard mener Therese Johaug (31) kunne gått alle etappene selv og vunnet stafetten alene for Norge. Johaug ler det vekk.
Des 8 Nytt terrengløp-gull for Jakob Ingebrigtsen etter utklassing
Jakob Ingebrigtsen (19) var overlegen i Lisboa, og løp søndag inn til sitt fjerde strake individuelle EM-gull i terrengløp.
Des 8 Minst 43 døde i brann i India
Minst 43 personer er omkommet i en omfattende brann i Indias hovedstad New Delhi, opplyser politiet i byen.
Des 8 Viking-kometen var en telefonsamtale unna studenttilværelsen
STAVANGER (VG) En telefon mellom to kamerater – så endret livet og karrieren seg for Kristian Thorstvedt (20). Nå kan han bli noe faren Erik (57) aldri klarte: Bli norsk cupmester.
Des 6 Twitter-storm mot Norge og norsk ambassadør i Iran
«Dere burde heller stå opp for menneskerettigheter enn å finansiere overgripere», skriver USAs ambassadør Richard Grenell til Norges ambassadør i Iran, Lars Nordrum. USA og Israel er rasende over at Norge forsøker å omgå amerikanske sanksjoner i I...
Des 6 Østenstad før cupfinalen: – Mye minner om sist vi ble mestre
STAVANGER (VG) Han ble hentet til Viking, i sin tid, av Bjarne Berntsen - og fikk oppleve det hittil siste seriegullet med klubben. Nå tror Egil Østenstad (47) at noe av det samme kan skje med Viking - 30 år etter, på grunn av nettopp Berntsen.
Des 6 Skogbrannene i Australia vokser i størrelse: – Dette er ulikt alt a...
SYDNEY (VG) Tre kraftige branner har fredag morgen møttes og blitt til én. Flammehavet er på størrelse med storbyen Sydney.
Des 6 Zuccarello-show da Wild tok sin femte strake seier
(Tampa Bay Lightning – Minnesota Wild 4–5) Mats Zuccarello (32) ble matchvinner da Minnesota Wild tok sin femte strake seier.
Des 6 Aftonbladet: Millionkupp på Arlanda flyplass
Ifølge svenske medier har mannen forklart at han skulle frakte én million euro i kontanter på oppdrag for et verditransportfirma. På utsiden av taxien ventet ranerne.
Des 6 På vei for å vitne i voldtektssak - ble satt fyr på av de tiltalte
Den 23 år gamle indiske kvinnen kjemper for livet etter at hun ble satt fyr på på vei til toget torsdag morgen. Politiet har pågrepet fem menn for drapsforsøk.
Des 5 Her renner det over for Joe Biden - kaller velger forbannet løgner
En velger fra Iowa mente Joe Biden var for gammel til å stille til presidentvalg. Deretter kritiserte han Bidens sønn. Det fikk begeret til å renne over for demokraten, som kalte mannen «en forbannet løgner» før han utfordret ham til en IQ-test.
Des 5 Nedturen fortsetter - verste Arsenal-periode på 42 år
(Arsenal - Brighton1–2) Sparkingen av Unai Emery har gitt liten effekt for Arsenal, tapet torsdag er den syvende strake ligakampen med poengtap, og den niende på rad i alle turneringer uten seier.
Des 5 Frankrike lammet da hundretusener protesterte mot pensjonsreform
Over 800.000 demonstranter marsjerte torsdag i franske byer. Allerede før marsjen startet i Paris var 71 personer pågrepet av politiet.
Des 5 Camilla Herrems nye VM-ritual: «Bare lukk øynene – i hjertet finner...
KUMAMOTO (VG) (Norge-Angola 30–24) Camilla Herrem (32) har mistet sin kanskje beste støttespiller på mesterskap. Men faren Carl Otto er med henne i VM likevel.
Des 5 Norgesmesterne har tapt fem kamper på 14 dager
(Storhamar-Frisk Asker 4–1) I vår kunne Frisk Asker juble for NM-tittel. Nå ligger klubben et hav bak de beste etter å ha tapt fem kamper på 14 dager.
Des 5 Pelosi langet ut mot journalist som spurte om hun hater Trump
Demokraten Nancy Pelosi satte en journalist kontant på plass da han spurte henne om hun hater Donald Trump. – Ikke prøv deg! befalte hun, tydelig opprørt.
Des 5 Kampen om sykehuset
BODØ (VG) Striden som splitter Helgeland, er et Norge i miniatyr: Si meg hvilken sykehusstruktur du vil ha, og jeg skal si deg hvor du bor.
Des 5 Politiet: Mann i 30-årene skutt i Trondheim
TRONDHEIM/OSLO (VG) Et øyenvitne forteller til VG at han sto ti meter unna da en mann ble skutt på åpen gate i Trondheim. – Jeg hoppet bak en container, forteller vitnet.
Des 5 Thomas Numme får ny partner: Jobber med kona
Da Thomas Numme takket for seg i «Senkveld», tenkte han det ble en stund til han skulle på TV-skjermen igjen. Nå gjør han comeback sammen med kona Annette Walther.
Des 5 Marco Silva sparket som Everton-manager: – Det var ingen vei tilbake
Stortapet mot Liverpool onsdag ble Marco Silvas (42) siste som Everton-manager, klubblegenden Duncan Ferguson (47) tar over manageransvaret på midlertidig basis.
Des 5 Tromsø-tragedien: Ikke tegn til ytre vold
TROMSØ (VG) Den syv år gamle jenta som ble hentet livløs opp av sjøen i Tromsø mandag, døde av drukning og alvorlig nedkjøling, opplyser politiet.
Des 5 Martin Samuelsen (22) måtte hjem for å få hjelp: – Jeg hadde null e...
HAUGESUND (VG) Han var i store klubber som Manchester City og West Ham, ble kåret til «årets fotballtalent 2016» – og fikk A-landslagsdebuten sin som 19-åring. Så sa det stopp. Martin Samuelsen (22) måtte hjem til Haugesund for å finne hjelp – og ...
Des 5 Kun tre kilometer unna polfarerne – ligger på hver sin side av en råk
NORDISHAVET (VG) Bengt Rotmo og Aleksander Gamme befinner seg nå to-tre kilometer unna polfarerne Børge Ousland og Mike Horn, men ved 19-tiden torsdag ble de stoppet av en sprekk i isen.
Des 5 Slik er livet som «ureturnerbar»
SKI (VG) Det verste med å ikke ha arbeidstillatelse, er skammen ved å måtte leve på støtte fra familien. Det forteller Karwan (30), som har levd ni år i Norge som såkalt «ureturnerbar».
Des 5 Skatteetaten endrer regler etter avsløring
Skatteetaten endrer reglene etter NRK-avsløring om at Nav-brukere har betalt for mye i skatt.
Des 5 Militærbase med norske soldater angrepet: – Reagerte akkurat som de...
Tirsdag måtte 70 norske soldater gå i dekning på grunn av et rakettangrep mot en militærleir i Irak. – Holdt en bemerkelsesverdig stor ro, sier nestkommanderende.
Des 5 Fire funnet døde etter bygningskollaps i Polen
Fire mennesker er døde og fire er fremdeles savnet etter at en gasseksplosjon førte til at en bygning i den polske vintersportsbyen Szczyrk kollapset.
Des 5 Bruk bunaden på julaften!
Bunad er tradisjon, hører vi. Det er et festplagg. Det blir brukt til høytider, Slottsmiddager, dåp og konfirmasjon. Så, hvorfor i all verden bruker vi ikke bunad til jul?
Des 5 Gjenstand skal ha truffet bil - én døde
Vogntoget kjørte videre etter ulykken i Stord, men ble ved 07.30-tiden stanset etter at politiet søkte med flere patruljer.
Des 5 Karpe varsler 10 konserter i Spektrum
Rapduoen Karpe skal i 2021 fylle Oslo Spektrum hele ti ganger.
Des 5 Nye MGP-programledere: – Vi er alle like høylytte
P3Morgens Ronny Brede Aase er en av de tre som skal lede publikummerne gjennom 60-års jubileet til «Melodi Grand Prix». Mest av alt håper han på å få ta et dypdykk i kostymelageret.
Des 5 Erfaren polfarer om ekspedisjonen: Ingen andre ville ha greid det
NORDISHAVET (VG): Tidkrevende, farlig og kaldt. Slik beskriver polfarer Erling Kagge prøvelsen Børge Ousland og Mike Horn står overfor.
Des 5 Full meslingkrise på Samoa – alle skal vaksineres
All virksomhet som ikke er livsnødvendig er beordret stengt i to dager på Samoa, i et forsøk på å stanse spredningen av meslinger. Utbruddet har krevd 62 liv.
Des 5 To drept i skyting på Pearl Harbor
En ansatt i den amerikanske marinen skjøt natt til torsdag tre personer på militærbasen Pearl Harbor-Hickam. – Jeg tenkte det var en øvelse, forteller norske Arne Johannes Løkken (24).
Powered by Feed Informer