Aug 23 Ni år gammel jente drept av tre hunder – eieren tiltalt for drap
En 33 år gammel mann er tiltalt for drap etter at tre av hundene hans rømte fra bakgården og angrep ni år gamle Emma Hernandez i Detroit i USA.
Aug 23 Puertorikanere svarer på Trumps spøk: – Det beste som kunne skjedd oss
Ifølge New York Times har president Donald Trump tullet om å gi bort Puerto Rico til danskene i bytte mot Grønland. Som svar har Twitter-brukere på øygruppen laget sine egne danske startpakker.
Aug 22 Vold klar for VM etter kreftsjokket: – Lillebror er en ekte kriger
GARDERMOEN (VG) Denne helgen skulle padle-brødrene Vold forsøke å kvalifisere seg til OL sammen. Onsdag morgen dro Eivind (26) alene til VM i Ungarn.
Aug 22 Frp-kilder: Venstre posisjonerer seg for å gå ut
Frp-kilder tolker Venstres hardkjør i bomprosessen med de tre øvrige regjeringspartiene som at partiet posisjonerer seg for å forlate regjeringen.
Aug 22 Sprer falske bilder av Amazonas-brannene i sosiale medier
Mens regnskogen i Sør-Amerika brenner som aldri før, har en rekke bilder fra helt andre steder – og helt andre tidspunkter – fått massiv spredning i sosiale medier under #PrayForAmazonia.
Aug 22 Får verdens største sædcelle
Ikke bare har vi verdens største elg – nå kan også verdens største sædcelle bli norsk.
Aug 22 SAS-fly måtte nødlande etter røykutvikling
Et passasjerfly på vei fra København til Warszawa måtte torsdag kveld nødlande ved Malmö på grunn av røykutvikling i kabinen. – Forsto det var noe rart da vi så ansiktsuttrykkene på kabinpersonalet, sier passasjer Eirik Magelssen.
Aug 22 Høyre-topp i Bergen ber om bompenge-fortgang: – Folk er forsynt
Høyres toppkandidat i Bergen, Harald Victor Hove, ber regjeringen om å snarest finne en løsning på bompengestriden. – Vi vil tilbake til å drive valgkamp, sier han.
Aug 22 Caroline Berg Eriksen delte nakenbilder av seg selv: – Jeg måtte gå...
BERGEN (VG) TV-aktuelle Caroline Berg Eriksen tok en pause fra bloggen med familieferie i sommer. Bildedelingen lot likevel ikke vente på seg.
Aug 22 Tror på Europa League-gruppespill tross «irriterende» tap
(Partizan – Molde 2-1) Molde lå an til et glimrende utgangspunkt borte mot serbiske Partizan. Så dukket en tidligere Manchester United-spiller opp.
Aug 22 «Smådød» Klæbo avlyste treninger med Pellegrino
HITRA (VG) Johannes Høsflot Klæbo (22) skulle ha trent med sprint-rival Federico Pellegrino (28) i Trondheim sist uke, men følte seg tvunget til å skrote planene.
Aug 22 Miley Cyrus raser mot utroskap-ryktene
Torsdag tok artisten til Twitter, for å ta opp ryktene om bruddet med ektemannen Liam Hemsworth.
Aug 22 Hovland hylles med rim – kalles en «norsk cowboy»
Viktor Hovland (21) fortsetter å imponere i jakten på en plass på PGA-touren neste sesong.
Aug 22 Når Ap havner i Vedums skygge
MOSKENES (VG): Selv om Vedum og Støre er på samme lag, kjemper de knallhardt om de samme velgerne. I Nord-Norge kvesses knivene.
Aug 22 Vedum jubler over Aps snuoperasjoner. Nå vil han snu enda en sak.
MOSKENES (VG) – Arbeiderpartiet blir mer og mer enige med oss, og det er bra, sier Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum. Nå håper han at Ap skal berge lærerutdanning i Nesna og sykepleierutdanning i Sandnessjøen.
Aug 22 Ramsland utvist da Skeid tok poeng mot Start
(Skeid - Start 1–1) Det ble en tidlig dusj for Starts nysignering Martin Ramsland mot Skeid.
Aug 22 Avslører detaljer om Bendtner-overgangen i ny bok
Hvordan i alle dager havnet han i norsk fotball? En barndomsvenn, en skeptisk agent og et møte i København er blant ingrediensene i Nicklas Bendtners sjokkovergang til Rosenborg.
Aug 22 Arbeidstilsynet mottok flere tips om menneskehandel-siktede
I august mottok Arbeidstilsynet flere tips om den polske mannen som er siktet for menneskehandel. Politiet har bistått Arbeidstilsynet hele tiden.
Aug 22 Bompengepartiet faller – rekordmåling for MDG i Bergen
Etter to måneder på rad som byens største parti, faller Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) ned på tredjeplass i Bergen. Miljøpartiet De Grønne (MDG) gjør sin beste måling noensinne.
Aug 22 Taylor Swift skal spille inn gamle hits på nytt
Etter feiden mellom Taylor Swift og artistmanager Scooter Braun, har stjernen bestemt seg for å ta saken i egne hender.
Aug 21 NATOS mål
Når forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen presenterer sitt fagmilitære råd 8. oktober vil han at Norge skal oppfylle NATOs toprosentmål.
Aug 16 Narkotikasjekker rekruttene: – Kan utsettes for utpressing
SESSVOLLMOEN (VG) Dersom rekruttene tidligere har vært i kontakt med kriminelle nettverk for å skaffe narkotika, kan det være en sikkerhetsrisiko for Forsvaret.
Aug 13 Hedda (19) og Trym (19) skal i militæret: – Forsvaret kan velge fra...
SESSVOLLMOEN (VG) For to år siden sendte Hæren inn sin «soldatbestilling» for 2019. Tirsdag sender de 400 ungdommer til Indre Troms.
Aug 13 Støttegruppen: – Vi er alvorlig bekymret for helsen til Frode Berg
Frode Bergs støttegruppe frykter at forhandlingene med Russland har kjørt seg fast, og understreker at norske myndigheter har et stort ansvar for å finne en løsning på saken og få nordmannen hjem.
Aug 7 Minst 14 drept og 145 såret av bilbombe i Kabul
Minst 14 mennesker er drept og 145 mennesker er såret etter at en bilbombe gikk av utenfor en politistasjon i Kabul onsdag morgen.
Aug 6 Russland øver nærmere Norge: – Må prioritere overvåkning
ÅLESUND (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at Forsvaret må følge nøye med de russiske øvelsene som er varslet i internasjonalt farvann utenfor Andøya i neste uke.
Aug 6 Russland varsler om aktivitet utenfor Nord-Norge
Russland har varslet at landet i perioden 14.-17. august vil etablere fire store fareområder i internasjonalt farvann utenfor kysten av Nordland og Troms.
Aug 3 Brått ble vår verden et farligere sted
Erna Solbergs regjering ser ikke ut til å innse alvoret. Den sikkerhetspolitiske situasjonen er på mange måter like farlig i dag som under den kalde krigen. 
Jul 29 Russisk militærfly skal rekognosere over Norge
Denne uken skal et russisk militærfly fly over Nord-Norge – og registrere det de ønsker.
Jul 26 Nesten 50 ble syke i militærleir: Smittekilden er ikke identifisert
I underkant av 50 vernepliktige og befal ble syke i Madlaleiren i forrige uke. Norovirus er påvist i prøver, men smittekilden er ikke funnet.
Jul 17 Grusomt funn i Syria: Over 300 lik hentet ut fra massegrav
En massegrav, fylt med det som trolig er ofre for IS’ grusomme regime, er oppdaget utenfor den tidligere «IS-hovedstaden» Raqqa. Flere hundre lik har blitt gravd opp.
Jul 10 Dette er hærens nye taktikkverktøy: En sandkasse!
Synes du det er moro med actionfylte animerte krigsspill? Velkommen til Hærens aller nyeste taktikkverktøy – plassert i eget rom på Krigsskolen: En sandkasse!
Jul 4 Forsvaret etablerer midlertidig ambulansehelikopterbase
Forsvaret stiller torsdag et av sine ambulansehelikoptre på 24 timers beredskap i Kirkenes etter anmodning fra Helse Nord.
Jul 1 Afghanske sikkerhetsstyrker kjemper mot opprørere i bygning i Kabul
Minst 65 er såret etter at en lastebilbombe eksploderte i sentrum av Kabul. Opprørere har tatt seg inn i en bygning, der de kjemper mot sikkerhetsstyrker.
Jun 30 30 år siden atomubåt sank – fortsatt en mulig radioaktiv trussel
Vraket av russiske Komsomolets er den eneste kilden til registrerte radioaktive lekkasjer på havbunnen i norske havområder.
Jun 27 Forsvarsministeren bekrefter: Norge har offensive cyber-våpen
BRUSSEL (VG) Det norske forsvaret har tilgang til offensive cyber-kapasiteter. Konflikten mellom USA og Iran viser hvordan offensive cybervåpen nå tas i bruk i militære operasjoner.
Jun 25 Norge faller bak på NATOs to-prosent liste
BRUSSEL (VG) Norge beveger seg langsomt mot NATOs to-prosent mål, men økningen er langt mindre enn det store flertallet av NATOs medlemsland. Det viser ferske tall som NATO-sjef Jens Stoltenberg legger frem tirsdag formiddag.
Jun 23 Regjeringen: «Helge Ingstad» blir ikke reparert
En tilstandsrapport fra Forsvarsmateriell viser at det vil koste mellom tolv og 14 milliarder å reparere KNM «Helge Ingstad», skriver regjeringen i en pressemelding.
Jun 23 IS bygger nytt kalifat i Afghanistan
Den islamske staten har mistet sitt kalifat i Syria og Irak men er i ferd med å bygge et nytt nordøst i Afghanistan.
Jun 21 Krever at Norges forsvar innfrir NATO-forpliktelser
Anniken Huitfeldt (Ap) reagerer på at Norge ikke kan stille med sin forventede andel av NATOs nye beredskapsstyrke.
Jun 20 Forsvarssjefen: Norge klarer ikke innfri NATOs forventninger
Det norske forsvaret er ikke i stand til å innfri NATOs forventninger om å stille opp med tilstrekkelig kampfly, fregatter og hærstyrker til NATOs nye beredskapsstyrke, som skal være operativ fra 2020.
Jun 20 Stenger spisesalen på Skjold leir: – Må vaskes ned og desinfiseres
900 soldater og ansatte på Skjold militærleir må finne alternative matløsninger i nærmeste fremtid. Spisesalen er stengt på grunn av dårlig renhold. Renholdsfirmaet ISS mener imidlertid at det er en regissert aksjon.
Jun 20 Vil ha stans i returer til Afghanistan
SV og MDG krever stans i alle returer til Afghanistan etter Abbasi-saken, men vil møte motstand på Stortinget.
Jun 19 Stor støttemarkering for Abbasi-familien: – Vi kommer ikke til å gi...
TRONDHEIM (VG) Hundrevis av mennesker møtte opp for å vise sin støtte for Abbasi-familien. – Jeg står her fylt med skam og sorg, sier musiker Åge Aleksandersen.
Jun 19 Politikernes asylpopulisme
Når regjeringspartiene har vedtatt en tøff politikk, bør de stå for den også når de får kritikk.
Jun 19 Abbasi-søsknenes advokat: – De har vært under konstant overvåkning
Afghanistan nektet å ta imot Abbasi-søsknene fordi de kom uten moren, sier Afghanistans ambassadør til NRK. Advokat Erik Vatne forteller at søsknene er utslitt etter de siste døgnene.
Jun 18 Nå har Abbasi-søsknene landet i Oslo
GARDERMOEN (VG) Yasin (22), Taibeh (20) og Ehsan (16) Abbasi er tilbake i Norge etter at politiet stanset uttransporteringen til Afghanistan.
Jun 18 Asylbarnadvokat om Abbasi-saken: – Det er dårlig jus
Asylbarnas advokat Arild Humlen mener Norge handler i strid med FNs høykommissær for flyktninger.
Jun 18 Legeforeningen vil vurdere Abbasi-saken
Legenes rolle i uttransporteringen av Abbasi-familien kan være et brudd på de etiske reglene, sier leder Svein Aarseth i Rådet for legeetikk.
Jun 17 Kallmyr om Abbasi-saken: Kan ikke gi instruksjoner i saken
Justisministeren sier at regjeringen og departementet ikke kan gi instruksjoner i Abbasi-saken. – Ansvarsfraskrivelse, mener SV.
Powered by Feed Informer